Paprika & Chili
måndag 29 januari 2007
En vanlig syn när jag lagar mat: hackad paprika och frusen chili.

Andra bloggar om: foto, mat,
Andra bloggar om: foto, mat,
Etiketter: granskad
man blir lite nyfiken på varför chilin är frusen?
Kristina: Tycker det är så enkelt att köpa hem stora mängder och frysa in. Då finns det alltid nära till hands när man vill ha lite styrka i maten :)
Kul tips om chilin för det hade jag inte tänkt på.
Paprika går också utmärkt att frysa. Jag brukar skära i strimlor som jag plockar upp till grytor mm. Köper mängder på hösten när paprikorna är billiga och söta.
Paprika går också utmärkt att frysa. Jag brukar skära i strimlor som jag plockar upp till grytor mm. Köper mängder på hösten när paprikorna är billiga och söta.
Kinna: När du säger det så känns det ju självklart att det ska funka eftersom det går så bra med chili. Trots det har jag aldrig försökt mig på det - så jag får också tacka för tipset! :)
Frusen chili från förra årets skörd eller?
Nej tyvärr blev det ingen egen chili i år. Utan det är City Gross lösviktsvariant.

