Griljera skinkan
tisdag 27 mars 2007
Nu är det snart dags för ännu en mathögtid - påsken! När jag handlade veckans mat igår slank det ner en färdigkokt skinka som jag griljerade och njöt av igår kväll. Imorgon ska jag ta och använda en bit av den till en pastasallad, men idag blir det rester och en smörgås.
Griljering av skinkan
Du behöver:
Ströbröd
2 msk stark och söt senap
1 äggula
1 msk socker
Gör så här:
Rör ihop senapen med äggulan och sockret.
Skär bort svålen från skinkan och lägg den på ett ugnssäkert fat.
Bred på senapsblandningen och strö sedan över ett tunt lager med ströbröd.
Griljera skinkan i 200 grader tills den fått en gyllengul färg och är knaprig på ytan.
Förvara svalt.
Andra bloggar om: mat, recept, påsk, skinka, griljering
Griljering av skinkan
Du behöver:
Ströbröd
2 msk stark och söt senap
1 äggula
1 msk socker
Gör så här:
Rör ihop senapen med äggulan och sockret.
Skär bort svålen från skinkan och lägg den på ett ugnssäkert fat.
Bred på senapsblandningen och strö sedan över ett tunt lager med ströbröd.
Griljera skinkan i 200 grader tills den fått en gyllengul färg och är knaprig på ytan.
Förvara svalt.
Andra bloggar om: mat, recept, påsk, skinka, griljering
Etiketter: granskad
« Hem
Skicka en kommentar