Kycklingburgare
torsdag 8 mars 2007

2 burgare
Ingredienser:
300 g kycklinglårfilé
chilisås
2 tomater
ädelost
sallad
basilika, färsk
2 ciabattabröd
vinägrett (2/3 olivolja, 1/3 vinäger, salt och peppar)
Gör så här:
Stek eller grilla kycklinglårfilén och pensla under tiden med chilisås upprepade gånger. Skiva brödet. Varva skivade tomater, skivad ädelost, kyckling, sallad och strimlad basilika på ett bröd. Toppa med vinägrett och lägg på det andra brödet.
Ta hjälp av ett grillspett för att hålla ihop den höga burgaren.
Till våra burgare använde vi guacamole istället för vinägrett och det var mycket gott. Däremot förtog det smaken av ädelosten, så den kan man nog skippa ifall man väljer att använda guacamole.
Andra bloggar om: mat, recept, kycklingburgare, kyckling
Etiketter: flyttad
« Hem
Skicka en kommentar